Palvelut

Peräkärryn lainaus

Veloituksetta lainaksi ostosten yhteydessä

Eikö ostoksesi mahdu autoon, ei hätää! Meiltä saat peräkärryn lainaksi ilmaiseksi ostosten yhteydessä. Peräkärryn voi varat etukäteen sovittuun aikaan. Vuokrasta kysy lisätietoa Ysivuokrauksesta, puh. 0400 529 099. Ysivuokrauksesta löydät esimerkiksi myös trailerin ja useita erikokoisia peräkärryjä.

Kuljetus­palvelu

Pakettiautolla, kuorma-autolla tai suoraan tehtaalta

Kuljetuspalvelumme tuo tuotteet ja tarvikkeet sovittuna aikana sovittuun paikkaan. Eteenkin raskaiden tai kookkaiden tuotteiden kohdalla kannattaa hyödyntää kuljetuspalvelumme. Kuljetuspalvelussa hyödynnämme myös paikallisia ammattiautoilijoita.

ENNAKKO­KERÄYS

Oletko matkalla mökille? Tilaa tavarasi ennakkoon, niin kokoamme ne sinulle valmiiksi. Voit noutaa valmiin kuorman sovittuna aikana. Näin ehdit lyhyessäkin ajassa tekemään enemmän.

KAASU­PALVELU

Kotitalouksien nestekaasumyynti -ja vaihtopalvelu.

Ysiraudasta myös AGAn kaasut yrityksille ja yksityisille.

Kone­vuokraus

Kätevästi paikallisesti

Poravasarat, piikkauskoneet, laaserit, maantiivistäjät, runkonaulaimet kätevästi Ysivuokrauksesta, puh. 0400 529 099, Vanha Jyväskyläntie 14-16. Vain puolen kilometrin päässä Ysiraudasta.

Puhallusvilla koneen saat mm. veloituksetta lainaksi kun ostat puhallusvillat meiltä.

asennus­palvelu

Kysy lisätietoa myyjiltä

Ysiraudasta voi ostaa yhä useammat tuotteet valmiiksi asennettuna. Ysiraudan laajan asiakasverkoston luotettavat ammattilaiset hoitavat sekä pienemmät että isommat asennukset. Oli sitten kyse kiukaan, laattojen, wc-laitteen, hanan, oven tai koko lattian vaihdosta.

Kysy lisää Ysiraudan myyjiltä.

Muista myös kototalousvähennys!

KATKAISU­PALVELU

Katkaisupalvelumme käsittää sahatavaran katkaisun (ei halkaisua) helposti kuljetettavaan tai muuhun tarvittavaan mittaan. Määrämittaan sahaaminen on erillinen palvelu, josta peritään maksu. Kysy lisää myyjiltämme.

 

LEVYSAHAUS YSIKALUSTEELLA

Ysikalusteella voidaan levyt sahata juuri sinulle sopivaan mittaan tai muotoon.

Kysy lisää myyjiltämme tai ota yhteyttä suoraan Ysikalusteelle, puh. 0400 159 808.

Ysikaluste sijaitsee osoitteessa Kangaskatu 28 ja se on avoinna klo. 7.00-15.30

 

MAALIEN SÄVYTYS

Ysiraudasta löytyy Teknoksen ja Tikkurilan sävytyskoneet. Laajasta sävytettävien maalien valikoimasta näin ollen saadaan paras mahdollinen lopputulos.

Värikarttoihin pääset tutustumaan Teknos.fi tai Tikkurila.fi -sivustoilla. Myös myymälästämme löytyvät ajantasaiset värikartat ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat sävyn valinnassa.

Sävytys lisätään aina maalien hintaan ja se määräytyy halutun värin ja purkki koon mukaan.