Tietoa meistä

Ysirauta on vuonna 2015 perustettu, Rautanet- ketjuun kuuluva itsenäinen rautakauppa Pieksämäellä. Kauppiaana toimii yrityksen toimitusjohtaja Aki Kontro. Kontro on pitkänlinjan yrittäjä oman rakennusliikkeen kautta ja ajatus omasta rautakaupasta virisi vuosien saatossa. Kun sopiva liiketila löytyi Länsiväylän varrelta, lähti Ysirauta -projekti etenemään nopeasti.

Ysirauta työllistää vakituista henkilökuntaa tällä hetkellä seitsemän ja kesäsesongin aikaa määrä tuplaantuu. Ysiraudan motto on olla palveleva rautakauppa. Asiantuntevat myyjämme auttavat asiakasta löytämään juuri hänen tarpeisiin sopivat tuotteet.

Ysiraudan kattava tuotevalikoma koostuu useista tunnetuista tuotemerkeistä. Tuotteita löytyy niin pieniin kuin suurin remontteihin, perustuksista julkisivuihin sekä sisustukseen. Työvälineitä löytyy ammattilaisille ja kotikäyttöön.

Keväisin puutarhamyymälämme herää eloon, tarjoamalla asiakkaille laajan valikoiman suomalaisia taimia, perennoja ja kesäkukkia. Puutarhamyymälästä löytyy myös kaikki puutarhassa ja pihoilla tarvittavat lannoitteet ja mullat. Valikoimassa on myös joka kevät vaihtuvia ruukkuja ja koriste-esineitä, joista löytyy jokaiseen makuun sopivia.

Ysirauta toimii aputoiminimenä Pieksämäen Ysiysi-Rakennus Oy:n alla. Muita aputoiminimiä ovat Ysikaluste, Ysivuokraus ja Ysimajat. Näistä löydät lisää tietoja muut toimipisteet -osiosta.