Tilaus- ja toimitusehdot kuluttajakaupassa

Yleistä

Ysirauta noudattaa kaikessa toiminnassaan yleisiä, kuluttajakauppaan, mainontaan ja markkinointiin liittyviä säännöksiä ja suosituksia.

Ysirauta -verkkokaupasta voivat tehdä ostoksia vain 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

Ysirauta -verkkokauppa toimittaa tuotteita vain Manner-Suomeen, johon on kiinteä tieyhteys. Mikäli haluat tilata tuotteita Ahvenanmaalle, saaristoalueille, sisävesien saariin (ei tieyhteyttä) tai pohjoisimpaan Suomeen, on hyvä ottaa ensin yhteyttä asiakaspalveluumme ja varmistaa onko toimitus mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia.

Hyväksymällä Ysirauta-verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot asiakas hyväksyy, että Ysirauta -verkkokauppa lähettää asiakkaalle sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseen liittyvissä asioissa.

Toimitusaika

Tuotteen saatavuus ja arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.
Tuotteiden toimitusaika voi vaihdella tuotekohtaisesti. Toimitusaika on mainittu tuotetietojen yhteydessä. Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on n. 3-6 arkipäivää. Toimitusmyyntituotteilla toimitusaika voi olla tätä pidempi. Varastostamme noudettavia tuotteita säilytämme 2 viikkoa sen jälkeen, kun olemme ilmoittaneet, että tuotteet ovat noudettavissa.

Tilauksen päivityksen jälkeen tilaus siirtyy asiakaspalvelumme käsiteltäväksi. Tällöin varmistuu myös tarkempi toimitusaika. Asiakkaalle lähetetään tilausvahvistus sähköpostilla, jossa vahvistetaan tuotteen arvioitu toimitusajankohta. Lisäksi kuljetusliike soittaa asiakkaalle varmistaakseen tarkemman toimitusajankohdan. Mikäli olet valinnut toimitustavaksi noudon myymälästämme, Postin noutopisteestä tai automaatista sinulle ilmoitetaan, kun tilaus on valmis noudettavaksi.

Mikäli tuotteen käsittely- ja toimitus jostain syystä viivästyy arvioidusta ajankohdasta, asiakaspalvelumme ilmoittaa siitä mahdollisimman pian

Toimitustavat

Tilaukset toimitetaan asiakkaan tilauksella ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Tilaukset toimitetaan haluttuun osoitteeseen tilauksella ilmoitetuilla toimituskuluilla. Mikäli haluat tilata tuotteita Ahvenanmaalle, saaristoalueille tai ulkomaille ota yhteyttä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelumme varmistaa onko tilaaminen mahdollista ja aiheutuuko tästä lisäkuluja.

Kotiinkuljetuspalvelu koskee vain Manner-Suomen osoitteita, joihin on kiinteä tieyhteys. Tilatut tuotteet voi myös noutaa myymälästämme tai Postin noutopisteestä. Tuotteet voi tilata myös suoraan kotiin toimitettuna silloin, kun tuote kokonsa tai painonsa puolesta on mahdollista toimittaa näillä toimitustavoilla.

Mahdolliset tuotekohtaiset erityistoimitusehdot ilmoitetaan aina tuotetietojen yhteydessä.

Toimitustavat kohdasta löytyy lisätietoja.

Varastotuotteet

Kaikki varastotuotteet on mahdollista tilata haluttuun toimitusosoitteeseen toimitettuna tai noudettuna Ysiraudan myymälästä. Pienemmät tuotteet on mahdollista noutaa Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista.

Mikäli varastotuotteita sisältävä tilaus sisältää useamman kuin yhden tuotteen, pyrimme toimittamaan koko tilauksen yhteislähetyksenä.

Varastostamme noudettavia tuotteita säilytämme 2 viikkoa sen jälkeen, kun olemme ilmoittaneet, että tuotteet ovat noudettavissa.

Toimitusmyyntituotteet

Toimitusmyyntituotteiden osalta hyödynnämme toimituksissamme pääsääntöisesti tavarantoimittajiemme voimassaolevia kuljetussopimuksia, jolloin toimitustapa on tavarantoimittajakohtainen. Kun samalta tavarantoimittajalta tilataan useita eri tuotteita samanaikaisesti, tilaus pyritään toimittamaan yhteislähetyksenä. Yhteislähetyksessä järjestelmämme ilmoittaa automaattisesti koko tilauksen toimituskustannukset.

Ylivoimainen este

Ysiraudalla ei ole velvollisuutta ylittää niitä ylivoimaisia esteitä, joiden voidaan katsoa aiheuttavan viivästystä tai kokonaan estävän asiakkaan ja Ysiraudan välisen sopimuksen täytäntöönpanon. Ylivoimaisiksi esteiksi katsotaan ne esteet, jotka ovat Ysiraudan välittömän vaikutusvallan ulkopuolella. Näitä esteitä voivat esimerkiksi olla: tietoverkon toiminnan häiriöt, sähköverkon toiminnan häiriöt, luonnonmullistukset, katastrofit, epidemiat, työtaistelutoimenpiteet ja lakot, tulipalot, sota tai sodan uhka tai muut viranomaisten toimenpiteet.

Maksutavat

Tarkemmat tiedot ja ohjeet verkkokaupan maksutavoista olemme koonneet erilliselle maksutavat- sivulle.

Asiakaspalvelu

info@ysirauta.fi

puh. 0400 578 466